Sfârşit de săptămână plin de teatru

0
297

teatru

De vineri până duminică, Luna plină de Teatru  vă oferă nu mai puțin de patru spectacole, ceea ce reprezintă tot atâtea tentații cărora orice iubitor de teatru nu are cum să le reziste. Astfel, vineri seara, de la ora 19,00, în sala mare va avea loc o nouă reprezentație a spectacolului Perplex, de Marius von Mayenburg, în regia lui Theodor Cristian Popescu. Distribuția este formată din actorii Carmen Vlaga – Bogdan, Cecilia Donat, Andrei Elek și Alex Mărgineanu, iar scenografia este semnată de Mihai Păcurar.

Sâmbătă, de la aceeași oră și tot în sala mare, teatrul arădean vă propune o (re)întâlnire cu Revizorul, spectacol de succes, semnat de regizorul Laurian Oniga. Revizorul lui Oniga relevă universalitatea creației lui Gogol, personajele sale, așa cum au fost creionate de regizorul și actorii arădeni, părând desprinse din oricare dintre timpurile la care dorim să ne referim. Jucat cu pasiune și talent, Revizorul este unul dintre spectacolele care face, de fiecare dată, neîncăpătoare sala mare a teatrului arădean.

Dacă e duminică și  e Luna plină de Teatru, atunci spectatorii sunt așteptați de echipa Teatrului Clasic Arad cu două spectacole. Primul dintre ele va fi susținut la sala Studio, de la ora 16,00 – Reunificarea celor două Corei, de Joel Pommerat, în regia lui Radu – Alexandru Nica. Cel de-al doilea spectacol al zilei va fi, cu siguranță, un nou prilej de a oferi publicului o repriză sănătoasă de umor și bună dispoziție, pentru că acestea sunt cele oferite, la fiecare reprezentație, de echipa spectacolului Dush(i) cu preshu ’. Spectacolul este realizat de regizorul Nicolae Mihai Brânzeu, după Preșul de Ion Băieșu, la construcția lui mai aducându-și aportul compozitorul Cari Tibor, coregrafa Maura Ianoș, scenograful Onisim Colta și creatorul de costume Indre Colta.

Reamintim că prețul unui bilet la oricare dintre aceste spectacole este 5 lei. Biletele pot fi achiziționate și online, de pe platforma biletmaster.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.