Sfârşit spectaculos de iulie la Moneasa, cu Parada Clătitelor Adolescentine

0
336

Staţiunea Moneasa va găzdui la sfârşitul acestei luni, pe 30 şi 31 iulie,  ediţia a XVI-a a „Paradei Clătitelor”. Organizată de Consiliul Judeţean Arad şi de Centrul Cul­tural Judeţean Arad, manifestarea din acest an se va derula sub sloganul „Clătite adolescentine pentru T(M)INE”.
Festivalul se va deschide oficial sâmbătă, 30 iulie, la orele 11,00, pe platoul din faţa Hotelului Parc, maestru de ceremonii urmând a fi actorul Zoltan Lovas. Vor urma concursurile de gătit clătite. „Vom avea două zile de distracţie, foarte multe clătite, ca de obicei, iar vedeta din acest an va fi tortul de clătite flambat pe care îl vom oferi unui turist care îşi serbează ziua de naştere. Va fi un tort nemaipomenit, făcut din biscuiţi şi oferit de un agent economic. Vă aşteptăm aşadar în număr cât mai mare la Parada Clătitelor Adolescentine care se va desfăşura în 30 şi 31 iulie la Moneasa”, a declarat ieri în conferinţă de presă, Zoltan Lovas, organizatorul evenimentului.
În cele două zile, Teatrul de Vară din Moneasa va găzdui spectacole de muzică uşoară şi spectacole folclorice susţinute de artişti de renume. Pe 30 iulie, de la orele 20,00, pe scenă vor urca Amna, Keo, Misty şi Lorena, iar pe 31 iulie, de la orele 14,00, interpreţii de muzică populară Cornelia Căprar, Mariana Deac, Felicia Costa, Malvina Nagy, Aura Bonchiş, Marius Ciprian Pop, Tiberiu Crişan, ansamblul folcloric din Şicula şi ansamblul Rapsozii Zărandului, condus de Petrică Paşca.
Organizatorii ediţiei a XVI-a a Paradei Clătitelor sunt Consiliul Judeţean Arad, Centrul Cultural Judeţean Arad, Primăria Moneasa şi Hotel Parc Moneasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.