Sfaturi practice – Cum să încarci bateria telefonului în mai puţin de o oră!

0
131

În cazul în care vrei să îţi încarci telefonul rapid, o să îţi arătăm cum să faci acest lucru. Există mici secrete pe care le poţi folosi, astfel că telefonul se va încărca în mai puţin de o oră. Iată ce trebuie să ştii! Priză sau la un port USB? Ce este indicat pentru încărcarea rapidă a telefonului!
Mod avion telefon
Iată care sunt secretele pentru a-ţi încărca telefonul în mai puţin de o oră. Ce trebuie să ştii pentru a aplica şi pentru dispozitivul tău.
Nu contează dacă foloseşti un telefon cu sistem de operare iOS sau Android, poţi folosi aceste metode pentru fiecare dispozitiv.
Trebuie să ştii că un smartphone consumă multă energie chiar dacă nu îl foloseşti, pentru că toate aplicaţiile pe care le-ai instalat sunt consumatoare de curent. Chiar şi apelurile, mesajele şi conexiunea Wi-Fi.
Drept urmare, pentru a încărca telefonul rapid, este indicat să treci în modul avion, adică acela pe care îl selectezi când călătoreşti cu avionul şi care întrerupe conexiunea cu reţeaua. Nu o să mai poţi primi mesaje sau apeluri, iar încărcarea telefonului se va face cu 25% mai rapid.
A doua metodă este să închizi complet telefonul, iar în acest fel te asiguri că aplicaţiile nu mai funcţionează şi nu mai există alţi consumatori de energie. Desigur că dezavantajul acestor două variante este că nu vei mai putea fi contactat de nimeni.
Priză sau la un port USB? Ce este indicat pentru încărcarea rapidă a telefonului!
Acum că am stabilit cum ar trebui să îţi încarci telefonul rapid, ar trebui să ştii şi ce ar trebui să foloseşti, priză sau port USB? Iată ce spun experţii!
În cazul în care vrei o încărcare rapidă a telefonului, foloseşte priza cu încărcătorul telefonului, pentru că acesta oferă mai multă putere faţă de un laptop sau un încărcător de maşină, iar multe din încărcătoarele telefoanelor de tip smartphone oferă amperaj mai mare decât încărcarea la un port USB, fiind disponibilă și încărcarea rapidă.
Bineînţeles, nu credem că mai are rost să spunem că ar trebui să foloseşti încărcătorul original al telefonului şi nu unul aftermarket, cumpărat dintr-un magazin oarecare.
În situaţiile în care nu te afli la o priză, îţi recomandăm folosirea unui powerbank (baterie externă), adică acea baterie mobilă pe care o găseşti în orice magazin de specialitate.
Avantajul este ca o poţi lua cu tine oriunde şi îţi poţi încărca telefonul de câteva ori, asta dacă vorbim despre o baterie cu o capa­citate de peste 10.000 mAh.
Desigur, o să îţi mai dăm un sfat: nu ţine telefonul la soare atunci când încarci bateria! Bateria generează deja căldură atunci când se încarcă, iar dacă va sta şi în soare, tempe­ratura o să crească şi mai mult.
Căldura este principalul inamic al bateriei, aşa că dacă vrei să aibă o durată de viaţă mai lungă, trebuie să eviţi să încarci telefonul în soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.