Shlyakov și Tomozei, în echipa ideală a etapei cu numărul 29 a Ligii I

0
274

UTA a reușit să câtige pe teren propriu după aproape jumătate de an, din totalul de 15 meciuri jucate pe arena „Francisc Neuman”, UTA a câștigat numai de două ori.

În octombrie 2020 UTA a reușit să învingă Chindia acasă cu 1-0, însă de atunci echipa arădeană a stagnat. Totuși, în meciul cu Sepsi, echipă calificată matematic în play-off, elevii lui Laszlo Balint au reușit să facă un meci foarte bun. Aceștia nu au fost uitați, iar cei doi marcatori Marius Tomozei și rusul Evgeniy Shlyakov au fost recompensați de LPF cu o prezență în echipa etapei.

Cei doi fac parte din formația ideală a rundei a 29-a, penultima, cu următoarele caracterizări: Marius Tomozei (UTA / 30 de ani) – A marcat şi a deschis drumul arădenilor spre a doua victorie pe teren propriu din acest campionat; Evgeniy Shliakov (UTA / 29 de ani) – Un transfer reuşit, care a adus un plus jocului practicat de arădeni. A înscris pentru întâia oară în Liga 1.

Iar Marius Tomozei a fost intitulat de către de deținătorii drepturilor TV și Liga Profesionistă de Fotbal drept cel mai bun jucător al partidei dintre UTA și Sepsi OSK. Iată echipa completă a etapei 29: Vlad (FCSB) – Tomozei (UTA), Graovac (Astra), Constantin (Universitatea Craiova), Shlyakov (UTA) – Cordea (Clinceni), Aosman (Hermannstadt), Dulca (Chindia), Petrescu (Hermannstadt) – Yazalde (Hermannstadt), Keyta (Botoșani). Antrenor: Ouzounidis (Universitatea Craiova).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.