Teamul „alb-roșu” își continuă forma bună arătată în ultimele etape și s-a întors cu cele trei puncte din deplasarea de la poalele Cetăți devene. Succesul a fost cât se poate de clar, cermeianii având inclusiv puterea să revină de la 0-1 pe tabelă.
Partida nu a început bine pentru elevii pregătiți de Radu Anca și Roli Nagy, gazdele deschizând scorul în minutul 14, prin Mintaș, care a fructificat o centrare din lovitură liberă a lui Robert Cristian. Cermeiul a încercat să echilibreze jocul, s-a arătat mai mult la joc în jumătatea adversă și a beneficiat de un penalty în mi­nutul 33, după ce Ianc a fost faultat în careu de Lupu. Buia a executat precis și a dus egalarea pentru formația sa. După alte 10 minute, oaspeții au trecut în avantaj pentru prima oară. Cel care a înscris a fost juniorul Ianc, cu un șut din întoarcere, cu adversar în spate, trimi­țând mingea la colțul lung.
Show-ul vizitatorilor a continuat și la reluare. În minutul 48, Șulea a pătruns în careu pe stânga și a tras precis din 8 metri pentru 3-1. Minutul 51 a dus desprinderea decisivă pentru oaspeți, Buia punctând de la 12 metri după o pasă a aceluiași Șulea. Cu 20 de minute înainte de ultimul fluier al partidei, Mager și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după o finalizare din 11 metri ușor deviate. De abia spre final, Cermeiul s-a relaxat și Moț a punctat pentru 2-5, scor la care s-a și încheiat partida.
Formații:  Deva: Apostol – Kelemen, Mintaş, Şoit, Coteț (46 Scarlat) – Boldea, Moţ – Bărculeț (60 Bărculeț), R. Cristian, Lupu (60 Leucean) – R. David (37 Firan)
Cermei: Bodea – Rogojan, Cotoc, Gligor, Nistor – Mager (82 Moraru), Ianc, Varga, Suslak ( 66 Aldan) – Buia (74 Berari) – Sulea (81 Brândușe).
Arbitri: Călin Lazăr (Mediaș) – Csaba Antal (Cluj), George Suciu (Câmpia Turzii).
Observatori FRF: Gavril Bîrjac (Zalău), Alin Lupu (Caraș Severin)

Recomandările redacției