Weekendul rezervat Festivalului Berii și organizat în parcul Mihai Eminescu a fost pe gustul arădenilor. Au avut parte de concerte, street food, relaxare în aer liber și bineînțeles… de bere. În prima seară, cea de vineri, atmosfera a fost încinsă de cântăreața Antonia, dar și de Paraziții.

Seara de sâmbătă a fost însă punctul culminant al festivalului, mii de arădeni venind special pentru concertul The Motans. În program au mai fost Blackjack și El Nino. Spectatorii au putut-o vedea pe Irina Rimes, după care, cei de la The Motans au făcut un show de zile mari. Pe buzele a mii de tineri au fost versurile melodiilor „Înainte să ne fi născut“, „Versus“ și „Rămâi“. Cum era de așteptat, The Motans au interpretat împreună cu Irina Rimes, noua melodie – „Poem“.

Arădenii s-au putut delecta cu de-ale gurii – diverse preparate mai puțin tradiționale de această dată. Oamenii s-au simțit bine, au cântat și s-au relaxat chiar până după miezul nopții.

Duminică, pe scenă urmează să urce Kempes, 3 Sud Est și Dj Project. Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură.

Recomandările redacției