Show la Festivalul Berii, pentru mii de arădeni

0
641

Weekendul rezervat Festivalului Berii și organizat în parcul Mihai Eminescu a fost pe gustul arădenilor. Au avut parte de concerte, street food, relaxare în aer liber și bineînțeles… de bere. În prima seară, cea de vineri, atmosfera a fost încinsă de cântăreața Antonia, dar și de Paraziții.

Seara de sâmbătă a fost însă punctul culminant al festivalului, mii de arădeni venind special pentru concertul The Motans. În program au mai fost Blackjack și El Nino. Spectatorii au putut-o vedea pe Irina Rimes, după care, cei de la The Motans au făcut un show de zile mari. Pe buzele a mii de tineri au fost versurile melodiilor „Înainte să ne fi născut“, „Versus“ și „Rămâi“. Cum era de așteptat, The Motans au interpretat împreună cu Irina Rimes, noua melodie – „Poem“.

Arădenii s-au putut delecta cu de-ale gurii – diverse preparate mai puțin tradiționale de această dată. Oamenii s-au simțit bine, au cântat și s-au relaxat chiar până după miezul nopții.

Duminică, pe scenă urmează să urce Kempes, 3 Sud Est și Dj Project. Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.