Și-a aruncat gunoaiele pe mal, dar a fost prins și pus să curețe

0
586

După ce a scăpat de toate gunoaiele de care nu mai avea nevoie, un arădean a fost prins de polițiști la câteva zile după fapta sa.
Acesta, șofer de autoutilitară, la sfârșitul săptămânii trecute a golit în aria protejată a Parcului Natural Lunca Mureșului o benă plină cu deșeuri menajere. La scurt timp după asta, reprezentanții administrației Parcului Natural Lunca Mureșului au sesizat lucrătorii de la Biroul de Protecția Mediului. Aceștia s-au prezentat la locul indicat și au analizat conținutul grămezii de obiecte la scurt timp după descărcarea acestora.
Așadar, gestul bărbatului nu a rămas nepedepsit, el fiind identificat și sancționat contravențional de polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului.
Pentru gestul său, bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă în cuantum de 1501 lei, pentru nerespectarea prevederilor privind gospodărirea municipiului Arad.
Pe lângă amendă, arădeanul a trebuit să și igienizeze perimetrul, în conformitate cu noile prevederi, mai severe ale legii privind regimul deșeurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.