După ce a suportat timp de aproximativ o lună bătăile și injuriile fiului, un bărbat din Vinga a hotărât să pună punct conflictelor. Locuind în aceași casă cu fiul său în vârstă de 56 de ani, bărbatul în vârstă de 76 de ani a fost supus mai multor agresiuni verbale și fizice în perioada iulie-august.

Încercând să oprească într-un final conflictul cu fiul său care nu dădea semne că se va sfârși, bărbatul a chemat ieri autoritățile.

Astfel, polițiștii din Vinga au fost sesizați de un bărbat de 76 de ani, că fiul acestuia, de 56 de ani, în perioada iulie – august a.c., l-ar fi agresat verbal și fizic, în repetate rânduri.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului violenței domestice, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile pe numele bărbatului de 56 de ani, care a fost evacuat din locuința comună, fiindu-i totodată interzis să se apropie la mai putin de 100 de metri de victimă.

Cel în cauză este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

  • K'melia spune:

    „Fiind evacuat din locuinta comuna” spuneti dumneavoastra, eu ma intreb unde a fost dus?! Asta este in opinia mea problema cea mai mare a ordinelor de restrictie,agresorul este ascos din casa dar nu i se ofera nici o alternativa de locuit, basca ca de obicei agresorii sunt alcoolici si nu au nici un leu disponibil sa isi plateasca o eventuala cazare ca de obicei scandalul porneste de la faptul ca victima fie ea sotia, mama, tatal nu vrea sa ii dea ultimii leuti sa-si cumpere agresorul bautura…

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției