Și-a bătut soția într-o zi, iar în următoarea a revenit pentru partea a doua

0
675

Un bărbat agresiv și cu ieșiri violente a primit în urmă cu câteva zile restricție. Acesta nu mai avea voie să se apropie de soția sa și i s-a cerut acest lucru printr-un ordin de protecție provizoriu emis în cursul zilei de duminică: „Polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis, la data de 17 noiembrie a.c., un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 47 de ani, din Arad, care, în aceeași zi și-a agresat soția, lovind-o cu palma peste cap.

Cu toate acestea, ori din prea multă iubire, ori din dorința de a continua scandalul, bărbatul a revenit la domiciliul soței sale. Ajunși la fața locului, polițiștii au putut constata foarte repede faptul că nu era vorba despre dragostea ce îi unea pe cei doi, ci despre nervii de care bărbatul încă nu reușise să scape.

În momentul de față, polițiștii Biroului de Ordine Publică sunt nevoiți să îl cerceteze pe bărbatul de 47 de ani, din Arad, care, în seara zilei de 18 noiembrie a.c., s-a deplasat la domiciliul soției sale și a început din nou cu amenințările, încălcând astfel ordinul de protecție provizoriu emis pe numele său.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu, conform legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.