Și-a bătut soția sâmbătă și a vrut să continue și duminică

0
423

Un bărbat agresiv și-a luat soția la bătaie, fiind oprit doar de polițiștii care au fost chemați în ajutor. La locuința celor doi au ajuns polițiștii din Chișineu-Criș, la data de 11 ianuarie a.c.. Atunci, aceștia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 44 de ani, din Grăniceri. Toate acestea s-au întâmplat după ce bărbatul și-a agresat soția lovind-o în zona pieptului și abdomenului în timp ce se aflau în locuința comună de pe raza localității Chișineu-Criș.

Astfel a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, agresorului fiindu-i interzisă apropierea de victimă sau contactarea acesteia sub orice formă.

Totuși, bărbatul nu s-a învățat minte și nu a vrut să se conformeze. Așadar, duminică, la data de 12 ianuarie a.c., bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu intrând în locuința comună. Polițiștii au ajuns din nou la locuința celor doi și pe numele acestuia a fost întocmit un alt dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.