Și-a declarat autoturismul furat ca să primească despăgubiri

0
552

În mod normal, banii se fac muncind, dar nu mereu este așa. O modalitate mult mai ușoară prin care un bărbat a încercat să facă niște bani a fost minciuna. Acesta, apelând la numărul de urgență 112, la o zi după ce s-ar fi întors din San Marino, cazat într-un motel din orașul Nădlac, acesta le-a spus polițiștilor că autoturismul cu care ar fi pascurs atâția kilometri și cu care ar fi trebuit să ajungă până acasă, i-a fost furat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale ajunși la locul declarat de către bărbat, au cercetat cele în cauză ca să realizeze că totul a fost doar o minciună. Acum, aceștia îl cercetează pe bărbatul de 61 de ani, din județul Iași, care, în ziua de 1 august a.c., după ce a intrat pe teritoriul României s-a cazat la un motel de pe raza localității Nădlac. În dimineața zilei de 2 august a.c., acesta a declarat că autoturismul cu care s-a deplasat (înmatriculat în Republica San Marino) ar fi fost sustras de pe raza localității.

În urma investigațiilor efectuate împreună cu polițiștii orașului Nădlac s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat cu autoturismul în cauză din Republica San Marino în România și a declarat fals că autoturismul i-a fost sustras, în vederea obținerii de despăgubiri de la firma de asigurări.

Polițiștii continuă cerificările pentru stabilirea întregii activități infracționale în vederea luării măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.