Și-a făcut nevoile fiziologice în mijlocul Mețianului

0
470

Mergând la plimbare pe străzile centrale din orașul nostru poți să ai parte de o mulțime de lucruri neprevăzute. Mai nou, ajungi să nu te mai mire absolut nimic, lucrurile duse la extrem fiind deja ceva destul de normal pentru cetățenii oașului. Pentru că totul e posibil și cerul e limita, mergând într-o plimbare pe strada Mețianu, polițiștii locali au avut parte de o priveliște care i-a surprins chiar și pe ei.

Chiar în miezul zilei, marți, atunci când străzile sunt cel mai populate pentru că toată lumea își termină orele de muncă și încep să se îndrepte spre casă, în mijlocul străzii, un copil își făcea liniștit nevoile.

Și mai mare a fost surprinderea când autoritățile au constatat că minorul nu făcea asta de capul lui, acesta era însoțit de unul dintre părinți, mai exact, de mama sa.

Pentru că este anormal să se întâmple asemenea lucruri, polițiștii au sancționat-o pe mama minorului care și-a satisfăcut nevoile fiziologice pe strada Mețianu, cu amendă de 200 de lei și, ca să fie pedeapsa completă pentru comportamentul de care au dat dovadă, aparținătorii minorului care au încurajat acest comportament antisocial au curățat temeinic locul, sub supravegherea polițiștilor locali de la Serviciul de Ordine și Liniște Publică 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.