carla_bruni_nicolas_sarkozyA revenit în actualitate, odată cu lansarea unui nou album, iar acum nu se mai opreşte din dezvăluiri. Şi din a-i face frumoase declaraţii de dragoste alesului ei.

Carla Bruni este sigură că şi-a găsit perechea şi exclude un divorţ de fostul preşedinte francez, Nicolas Sarkozy. „M-am măritat târziu şi am privit căsătoria ca pe un lucru foarte serios: nu pot să mă imaginez despărţită şi nici într-un caz alături de alt bărbat. Vreau să dureze până la moarte. O uniune ţine doar dacă eşti conştient că se poate desface în orice moment. Dacă negi posibilitatea eşecului, pierzi din vedere esenţialul”, a declarat cântăreaţa.

Fostul model a recunoscut că simte trecerea timpului şi se teme de îmbătrânire, o vede atât pe faţă, cât şi pe corp. Dar, pretinde ea, bărbaţii sunt chiar mai sensibili. „Chiar şi tipii ca soţul meu, atât de virili, de puternici în aparenţă, sunt în realitate foarte fragili”, a subliniat vedeta în vârstă de 45 de ani. Însă, dacă şi-a găsit dragostea, ce mai contează ridurile?

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției