Surpriza stagiunii trecute în Liga a IV-a Arad nu-și mai găsește busola și a mai bifat un rezultat negativ. „Uni­riștii” nu s-au putut bucura nici după vizita Păulișului, echipă fără pretenții, dar care s-a mai pus pe picioare cu Mihai Roșca la timonă. „Ole” și-a întâlnit fostul elev de la Tricoul Roșu de la finalul anilor 90, care  de doi ani a început un proiect la Sântana.
„Dinu Donca a fost un fotbalist bun și serios și așa este și ca antrenor. E și profesor de sport, are multe lucruri de spus ca și tehnician. Are condiții excelente la         Sântana, chiar am fost plăcut impresionat de bază și teren. Sunt peste noi ca organizare, sperăm să evoluăm și noi cât de curând. În primul rând mi-ar plăcea să fac mai multe antrenamente cu băieții, sau ele să dureze mai mult, fiindcă sunt multe lucruri de reglat la echipă. Mai sunt de acoperit și două-trei posturi, dar până la iarnă vom merge în această formulă”, a spus Roșca.
Revenind la partida de sâmbătă, aceasta s-a decis în ultima jumătate de oră. Gazdele au dominat prima parte, și-au creat destule ocazii, dar au înscris de abia la jumătatea reprizei secunde prin Giurgiu, care a beneficiat de o pasă în adâncime pe care fundașii Păulișanei au tratat-o neglijent.
„După golul primit, am pus presiune pe adversar, am controlat noi jocul  și, până la urmă, am obținut egalitatea la o fază asemănătoare cu cea din care au marcat gazdele”, ne-a mai relatat Roșca despre reușita lui Țepeș din minutul 87.
Formații:
Sântana: Ciornei – Sîrdea, Bodea (Pleșa), Lanțoș, Blidar, D. Calancea, Vuin, Mateiu, Rașca (Ciocan), Bulboacă, Giurgiu.
Păuliș: Dulhaz – Suciu, L. Calancea, Savu, Ambruș (S. Lazăr), E. Calancea, Itu, Țepeș, Geanîm, D. Popa (O. Lazăr), Gyorgy (B. Gherghel).
Arbitri: Mircea Ardelean – Alina Mihoc, Leontin Buda.
Observatori FRF: Teodor Jușcă și Dan Ologeanu

Recomandările redacției