Şi-a înjunghiat nepotul cu patru lovituri de cuţit

0
587

omor
Un bărbat de 63 de ani, din Arad, a fost reţinut de procurorii Tribunalului Arad, marţi, fiind acuzat de tentativă de omor.
Din primele informaţii pe care le deţinem, se pare că bărbatul a avut mai multe discuţii în contradictoriu cu nepotul său, un tânăr de 25 de ani şi, într-un moment de furie, la înjunghiat de patru ori cu un cuţit de bucătărie, în zona abdomenului.
Totul s-a petrecut luni seara, când bărbatul, care mânca lubeniţă, s-a folosit de un cuţit de bucătărie pentru a-l înjunghia pe tânăr, provocându-i mai multe răni care i-au pus viaţa în pericol.
Bunicul l-a acuzat pe nepot, în repetate rânduri, că, deşi este în putere, nu lucrează niciunde şi trăieşte pe spatele acestuia.
Ultima discuţie în contradictoriu, în care ambele părţi implicate în conflict îşi susţineau proopriile puncte de vedere, a degenerat, însă, în apărarea băiatului intervenind bunica sa, care şi-a oprit cu greu soţul să nu îl omoare.
Transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Arad, tânărul a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, medicii fiind optimişti în ceea ce priveşte evoluţia stării de sănătate.
În privinţa bărbatului, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.