Și-a lăsat mama să moară în vamă, apoi a încercat să plece mai departe spre casă

2
904

În situația actuală oamenii tind să acționeze în diferite moduri. Ei bine, un episod destul de neobișnuit a avut loc ieri la Vama Nădlac. Mai exact ar fi vorba despre o femeie de 70 de ani care a fost lăsată să moară imediat ce familia a reușit să treacă granița. 

Din surse, se pare că aceasta se afla în mașină cu familia, cu toții venind în țară din Anglia. Conform celor relatate de Poliția de Frontieră, femeia s-a prezentat în jurul orei 11:00 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II și le-a spus polițiștilor, în timpul verificărilor, că se simte rău. În timp ce se deplasa însă spre punctul de lucru al Direcției de Sănătate Publică pentru triajul epidemiologic, femeia a decedat. Un elicopter SMURD a fost trimis de urgență la fața locului, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața femeii. 

Chiar în timp ce majoritatea erau în jurul femeii ca să o salveze, restul familiei a urcat în mașină, aceștia încercând să-și continue drumul spre casă, mai exact spre Șiria, locul în care decedata avea de asemenea domiciliul. Ei bine, aceștia nu au reușit să ajungă prea departe, fiind prinși imediat de autorități. 

Deocamdată nu se știe exact cauza decesului femeii, Constantin Cătană, directorul DSP Arad declarând că medicina legală va stabili cauza decesului, până atunci neputând fi vorba despre virusul care a băgat frica în toți în ultimele zile. 

2 COMENTARII

  1. Informația nu buna
    Femea care a murit a venit din Anglia
    Împreuna cu familia lor dar pe drum i sa stricat mașina in Ungaria și a rugat pe un cunoscut sa o ducă in țara ca era bătrâna și nu se simțea bine și din nefericite când a ajuns in vama doctori nu a ajutat-o la nimic. Asta este informația buna nu ca familia a lăsat-o și plecat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.