Și-a lovit și mama și fratele pe fondul unui exces de furie

0
592
Woman in fear of domestic abuse. unrecognisable people. Concept photo of domestic violence , woman abuse and man violence. selective focus, Image: 210436160, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Rafael Ben-Ari / Alamy / Alamy / Profimedia

Violența domestică este în creștere în ultima perioadă, mai multe cazuri de violență ajungând în atenția polițiștilor. Chiar dacă în Arad nu a fost încă raportată o problemă chiar atât de mare, nici la noi nu se opresc bătăile și violența verbală. În special femeile și copiii sunt cei care au de suferit și aceștia sunt de multe ori victimele agresorilor, chiar dacă vorbim despre un membru al familiei.  

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis, ieri, două ordine de protecție provizorii. Un ordin a fost emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, din județul Iași, care și-ar fi agresat concubina într-un imobil de pe raza municipiului. Al doilea a fost pe numele unui tânăr de 25 de ani, din Șeitin, care, în timpul unui exces de furie, și-a lovit mama și fratele cu pumnii, în timp ce se aflau într-un imobil de pe raza municipiului.

De asemenea, polițiștii din Socodor au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 61 de ani, din Șiclău, care și-ar fi lovit fosta soție cu pumnul în zona feței, amenințând-o cu moartea. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru amenințare. Desigur, niciunul dintre ei nu a scăpat, ei fiind cercetați penal pentru violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.