trenPoliţiştii au fost sesizaţi la numărul unic de urgenţă 112, duminică seara, în jurul orei 19.00, despre un bărbat care a fost lovit mortal, de tren, pe calea ferată dintre Seleuş şi Târnova. Victima, un arădean de vârsta a doua, având în jur de 60 de ani, a murit pe loc, în urma impac­tului. Autorităţile continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului, întrucât nu se cunoaşte dacă tragicul sfârşit al victimei a fost o sinucidere sau un accident.
Cazul tragicului eveniment se află în competenţa Poliţiei de Transporturi Feroviare Arad, care încă efectuează verificări pentru stabilirea identităţii bărbatului. Acesta a fost găsit decedat, lângă şinele de tren, însă fără a avea acte de identitate asupra sa.
Trupul neînsufleţit va fi necropsiat de către reprezentanţii Medicinei Legale, conform procedurii, în astfel de cazuri. „Este vorba de un bărbat de aproximativ 60 de ani, care a decedat după ce a fost lovit de tren. Încă se fac verificări pentru a i se stabili identitatea. Colegii de la Poliţia de Transporturi Ferovi­are continuă cercetările. Conform procedurii, bărbatul a fost transportat de Medicina Legală, pentru efectuarea necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber. Cercetările continuă.
Claudia Gavra

Recomandările redacției