Și-a recuperat portofelul uitat pe capota mașinii după ce l-a pierdut în trafic

0
530

În ciuda faptului că mulți aleg să fure, să agreseze sau să recurgă la diferite lucruri ilegale și imorale, din când în când putem observa că mai există o speranță și că se mai întâmplă și lucruri bune. Așa a început ziua de marți, 16 iunie 2020, când în jurul orei 09.45, un arădean la fost făptaș la pierderea unui portofel. Acesta, aflându-se la volanul autoturismului pe care îl conducea, a văzut cum un portofel a fost pierdut, cel mai probabil fiind uitat de proprietar pe capota mașinii.
Mai departe, după ce a dat mai multe semnale luminoase către proprietarul portofelului și văzând că nu reușește să-i atragă atenția, N.M.D., în vârstă de 50 de ani, a coborât din mașină, a luat portofelul furat și cu prima ocazie când a observat un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală Arad, aflat în patrulare auto pe strada Banul Mărăcine, le-a făcut agenților semne ca să oprească. N.M.D a predat mai apoi polițiștilor locali portofelul cu acte și bani.
Angajații DGPL au încercat să predea bunul la domiciliul persoanei respective, care, însă, nu era acasă. Drept urmare, a fost contactată o vecină care i-a transmis că poate contacta poliția locală prin numărul de telefon al dispeceratului. Ulterior N.V., în vârstă de 80 de ani s-a prezentat la sediul Direcției Generale Poliția Locală Arad de pe strada Victoriei 35-37, de unde și-a recuperat portofelul, având conținutul intact.
„Prin implicarea exemplară a tuturor persoanelor de bună credință menționate, concetățeanul nostru a fost înștiințat că poate reintra în posesia banilor și actelor în mai puțin de o oră”, au transmis reprezentanții DGPL Arad.

Bătrânul și-a recuperat toți banii și actele pierdute

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.