Și-a scos sacii plini de gunoi în stradă

0
479

Este foarte adevărat că au fost până acum nenumărate discuții, atât în presă, cât și în mediul online, toate pe același subiect și anume: cei de la salubritate nu se ocupă de ridicarea gunoiului.

Drept este că de multe ori pubelele au dat pe afară de la atâtea gunoaie, s-au împrăștiat peste tot în jurul lor, nu au fost adunate și lumea a trebuit să se confrunte cu mirosul, bacteriile și viețuitoarele iubitoare de astfel de locuri.

După ce au reclamat în nenumărate rânduri, unele locuri au fost curățate, altele au rămas la fel, momentan problema existând în continuare, dar poate nu mai e atât de gravă.

Cu toate acestea, dacă cei de la salubritate nu se ocupă, ei bine, avem un caz clar în care se arată clar și indiferența locuitorilor Aradului când vine vorba de gunoaie. Așa a fost surprinsă de un membru al unui grup de pe facebook o imagine care te poate lăsa fără cuvinte. Proprietarul unui imobil din Arad, neavând probabil un coș de gunoi suficient de mare pentru tot gunoiul menajer pe care l-a strâns, a pus tot în saci și i-a scos în stradă. Avem bănuiala că cei cărora le aparține gunoiul au pretenția să vină cineva și să-l adune, însă acest lucru nu e sigur. Nu se știe cu exactitate cu ce gânduri a pus gunoiul în stradă, mai exact saci plini de gunoi, dar restul oamenilor care au trecut pe acolo nu s-au arătat deloc mulțumiți de gestul persoanei care a făcut asta, aceștia așteptând ca autoritățile să se sesizeze și să îl tragă la răspundere pe responsabilul în cauză.

 

sursa: Vocea Străzii Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.