Și-a umplut rezervorul în timp ce aștepta la semafor

0
470

Când te gândești la arădeni, te gândești la niște oameni plini de surpize. Nu cred că se mai poate spune că Aradul nostru este un oraș în care ai timp să te plictisești. Prins în trafic, la semaforul de la Podgoria, un șofer și-a făcut ziua mai bună după ce a avut parte de o porție de râs.

Rămas fără combustibil, un bătrân a coborât din mașină și a făcut un lucru la care puțini se așteptau. Aflat la semafor, s-a dat jos de la volanul mașinii și a deschis portbagajul. Acolo a avut un bidon plin cu combustibil pe care l-a luat în brațe și a mers cu el spre rezervor. Bărbatul s-a pus să-și alimenteze mașina în mijlocul uneia dintre cele mai aglomerate intersecții din Arad și nu părea deranjat de nimic.

Așa, arădeanul a reușit să descrețească frunțile participanților la trafic măcar pentru câteva secunde, acesta ajungând să fie porția de umor din această dimineață.

Totuși, chiar dacă a fost amuzant tot ce s-a întâmplat, bărbatul nu este un exemplu de urmat și este recomandat ca lumea să nu facă la fel și să-și alimteze mașinile din timp, nu la culoarea roșie a semaforului.

Sursă video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.