Și-au cumpărat mașină ce trebuia să fie confiscată în Germania

0
479

Foarte mulți români încearcă să aducă în țară mașini din străinătate. Acest lucru se întâmplă cel mai des și pentru că presupunem mereu că tot ce e adus de afară este mult mai bun. Ei bine, spre ghinionul multora, când ajung la graniță primesc vestea cum că urmează să rămână fără mașină pentru că aceasta este căutată de autorități, deci este un bun ce nu avea ce să caute în afara țării lor dintr-un motiv sau altul.

Așa s-a întâmplat și de această dată când poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au descoperit un autoturism marca BMW, model 530D, în valoare de 3.350 de euro, care era căutat de autorităţile din Germania.

Toate acestea au avut loc marți, în data de 10 decembrie 2019, în jurul orei 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac–Nagylak. Aici s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român M.V., în vârstă de 37 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, model 530D. De asemenea, în mașină se mai alfa încă o persoană, mai exact o femeie, M.C., în vârstă de 35 de ani.

S-a făcut controlul de frontieră și în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în urmă cu o lună.

Luați la întrebări, cele două persoane aflate în mașină au declarat că autoturismul a fost cumpărat de femeie, de la un cetăţean englez în schimbul sumei de 3.350 euro. Desigur, aceasta a declarat că nu cunoştea faptul că autoturismul ar fi fost căutat de autorităţi.

Maşina, în valoare de 3.350 de euro, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.