uta bihorTrupa lui Roli Nagy a reușit a doua victorie consecutivă din meciurile de verificare. Contra Bihorului, UTA a arătat o doză mai bună de siguranță și creștere de formă.
Arădenii au fost primii cu inițiativă: capul lui Szekely a trecut puțin pe lângă (2), apoi Fildan a prins șutul lui Hlistei din lovitură liberă de la 25 de metri (9).
Bihorul a replicat de la distanță, tot prin execuții din faze fixe: Ember a trimis cu efect de la 30 de metri stânga, Bodea a prins (15), după care a venit șutul lui Sorian, 25 de metri frontal, la o palmă de bară (17).
Au venit secvențe de joc echilibrat, Bihorul a încercat să continue momentele bune, însă UTA a fost concretă: Tudor l-a deschis în dreapta pe Ad. Popa, centrare în careul mic, de unde Ousmane a reluat cu capul în vinclu, la colțul scurt, 1-0 (30)! A fost scorul reprizei,
După pauză, Hlistei și-a încercat iar norocul de la distanță, trasor de la 22 de metri ușor dreapta, Fildan a scos de sub bară (58). Piț a apărut în prim-planul ofensivei arădene, în două rânduri a fost aproape de gol, în timp ce Bihorul l-a avut pe Andor în rolul celui mai periculos om, nou-intratul a produs câteva momente de panică în careul utist, unde Mitrea a fost inspirat.
În al doilea minut de prelungiri din cele trei indicate de Mircea Ardelean, Bulza a fost ținut în careu de Pascariu și s-a acordat penalty. Copil a executat precis și s-a încheiat 2-0. Au fost și două eliminări în team-ul bihorean, Sorian și Ban, ambii înlocuiți, conform înțelegerii dintre băncile tehnice.
UTA: Bodea – Ad. Popa, Botiș, Filaret, Burlă – Gheorghiță, Tudor, Chindriș, Hlistei – Ousmane, Szekely. Repriza a II-a: Mitrea – Popa, Botiș, Filaret, Suslak – Copil, Dobrean, Chindriș, Piț – Silaghi, Rus. Au mai jucat: Wild, Leucuța, Bulza.
FC Bihor: Fildan – Mihuț, Pascariu, Bactăr, Zanardini – Țoca, Ember – Fl. Pop, Sorian, Ludușan – Dobrescu. Au mai jucat: Sălăjan – Haș, Letan, Sas, Cigan, Andor, Ban și Lukacs.
Arbitri: Mircea Ardelean – Remus Naghi, Sebastian Pantea

Recomandările redacției