Și-au recâștigat poziția din vară: Șoimii Lipova – Gilortul Târgu Cărbunești 4-1

0
196

Drumul a fost anevoios, dar Șoimii Lipova a răzbit și s-a reîntâlnit cu poziția secundă a clasamentului, pe care a terminat în vară. Aceasta a fost obținută cu o etapă înainte de pauza de iarnă și poate fi păstrată cu alte trei puncte în deplasarea de la Filiași. Vineri, chiar dacă „lanterna roșie” a egalat la un moment dat conturile pe arena din Podgoria Pâncotei și a avut și o bară și un om în plus din minutul 68 (eliminat Istrate), nu s-a pus niciodată problema echipei câștigătoare. Mai mult, „alb-albaștrii” și-au făcut norma de patru goluri din ultimele trei partide pe teren propriu.
Cum s-au marcat golurile:
1-0 (min. 10): Sulea a pasat printre fundași, Banyoi șutează din 10 metri, portarul respinge în față și același Banyoi marchează
1-1 (min. 25): Marius Ion trage pe jos din afara careului, Pădure respinge în față și Bubuioc înscrie cu capul din careul mic
2-1 (min. 37): Filimon a centrat pe jos în careu și Sulea a deviat din zece metri în plasa porții lui A. Paștiu
3-1 (min. 75): Vlad îi așează în dreapta lui Sulea, care pune latul și mărește diferența gazdelor
4-1 (min. 86): Rusu a driblat pe stânga și a pasat în centrul careului, de unde Filimon a marcat plasat,
Formații:
Lipova: Pădure (76 Iliescu) – Polgar (13 Nagy), Lazea, Bercu, Filimon – Istrate, Prună (76 Dolga), Simion, D. Rusu – Sulea, Banyoi (62 Vlad). Antrenor: Flavius Sabău.
Gilortul: A. Paștiu – Buzurin, Dolcescu, M. Ion, M. Paștiu (80 Ancuța) – Avrămescu, Cârstoiu (74 Sorea) – Codin, Bubuioc, Almăjanu – Oprișa. Antrenor: Mario Găman.
Arbitri: Alexandru Nicolae – Vasile Duță, Alina Voaidea (toți din Sibiu)
Observatori FRF: Ioan Mureșan, Florin Mierea (ambii din Timiș).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.