Şi ei au avut acelaşi sfârşit precum Cristina Ţopescu: au murit singuri

0
453

Nu doar Cristina Ţopescu a mu­rit singură în casă! Mai multe vedete autohtone au avut parte de aceeaşi soartă tristă: Gică Petrescu, Jean Constantin, Stela Po­pes­­cu, Israela şi Andrei Gheorghe s-au stins singuri, scrie Click.
Gică Petrescu a murit la 91 de ani
Despre maestrul Gică Petrescu se făceau glume despre „eternul Gică“, „nemuritorul Gică“, cel care i-ar fi cântat lui Tutankamon şi ar fi fost prieten cu Burebista. Gică Petrescu a murit în iunie 2006, la vârsta de 91 de ani. A murit de tristeţe, singur în casă şi sărac.
Jean Constantin s-a stins în patul lui
Actorul Jean Constantin a fost găsit mort, pe data de 26 mai 2010, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa din Constanţa. Cel care l-a găsit pe maestru fără viaţă în locuinţa sa a fost Dumitru Galani, un prieten foarte bun al actorului, cu care vorbea zilnic la telefon. Şi pentru că acesta nu i-a răspuns la telefon, Galani s-a îngrijorat şi i-a sunat pe nepoţii acestuia din partea fratelui, împreună cu care a mers la lo­cu­inţa actorului.
Jean Cosntantin a fost găsit în pat, în pijamale, fără suflare.
Stela Popescu, găsită după 12 ore
Stela Popescu a murit pe data de 23 noiembrie 2017, dar a fost găsită abia la 12 ore, după ce s-a stins din viaţă în propria locuinţă din zona Grădina Icoanei. Decesul actriţei a fost confirmat, la momen­- tul respectiv, doctorul Bogdan Opriţa, şe­ful SMURD Bucureşti, declarând pentru Click! că „Stela Popescu a fost găsită moartă de către o persoană apropiată. A făcut stop cardiorespirator!”.
Andrei Gheorghe a făcut infarct
Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani pe 19 martie 2018. Fostul realizator a fost găsit mort în locuinţa sa din Voluntari. Primele concluzii ale legiştilor indică faptul că Andrei Gheorghe a avut probleme cardiace. Fostul om de radio era mort de mai bine de 12 ore, în momentul în care a fost descoperit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.