Și, iată, se întâmplă ce am GLĂSUIT!

0
281

Cu mai multe luni în urmă, cotidianul „Glasul Aradului” prin intermediul editorialelor, prevestea că după alegerile parlamentare din 6 decembrie va fi o guvernare de dreapta, dar atrăgea atenția asupra faptului că există presiuni externe din partea Partidului Popularilor Europeni pentru evitarea cooptării la guvernare a USR, deoarece acest partid nu face parte din PPE. Mai rău, după parafarea fuziunii cu PLUS-ul lui Cioloș, USR PLUS a devenit pur și simplu adversar al PPE, eurodeputații USR PLUS, conduși de către Cioloș, sub comanda lui Macron, devenind mai dezagreabili chiar decât socialiștii! Iată, avertis­- mentul „Glasului Aradului” se dovedește a fi unul cât se poate de fundamentat.
O știre proaspătă: „Mai mulţi lideri PNL au declarat, în ultimele zile, că li­beralii ar prefera să guverneze, după alegerile parlamentare, alături de PMP şi UDMR, nu alături de USR. Unul dintre motivele invocate este apartenenţa celor trei partide la Partidul Popularilor Europeni, spre deosebire de cei de la USR.
Surse din cadrul PNL au explicat, pentru STIRIPESURSE.RO, că liberalii au avut discuţii în ultima perioadă cu lideri ai PPE, pe tema alianţelor politice din ţară. Popularii europeni au fost cei care le-au cerut liderilor PNL să evite o alianţă cu USR, în măsura în care acest lucru este posibil”. Adică, exact ceea ce spunea „Glasul Aradului”! Notele de subsol la știre exprimă exact ceea ce scria „Glasul Aradului”: „Reprezentanţii USR-PLUS fac parte în Parlamentul European din grupul Renew Europe, condus de Dacian Cioloş. Între Partidul Popularilor Europeni şi Renew Europe există o relaţie conflictuală, iar o alianţă la nivel naţional ar fi în contradicţie cu poziţiile de la nivel european”.
Se fac calcule, se caută soluții. Vom analiza împreună ce este fezabil, nu pentru noi, ci pentru cei care ne conduc sau vor să ne conducă destinele. Fiți cu ochii pe noi, urmează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.