Băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur se întorc victorioși de la Râmnicu Vâlcea, acolo unde au spulberat SCM-ul din localitate cu 6-0. Meciul a contat pentru etapa a X-a, ce ar fi trebuit să se joace în martie, însă a fost reprogramată pentru ieri de FRF, pentru că terenurile din țară erau impracticabile din cauza vremii.
E a doua victorie la rând a roș-albilor cu același scor categoric, după deplasarea de săptămâna trecută, de la Turnu Severin. Astăzi, golurile arădenilor le-au semnat Isac, Nistor (2), Tăședan, Haloș și David Miculescu. Acesta din urmă a marcat chiar în ziua în care a împlinit 17 ani, revenind în prim-planul echipei sale după ce a fost chinuit de o accidentare în primele trei luni ale anului.
„Am deschis scorul în secunda 50, în minutul 13 conduceam cu 3-0, iar la pauză era
5-0. Repriza secundă am jucat mai economic”, e rezumatul lui Gaica. UTA a jucat ieri în formula Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mo-haci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Merian, Nistor – Miculescu, plus Tăședan, Duma, Gavrilă, Pascu, Cocriș, aceștia din urmă intrați pe parcurs.
Ultima etapă a Seriei de Vest din Liga Elitelor Under 17 e programată sâmbătă, 5 mai, de la ora 14. CSU Craiova a ajuns în „careul de ași” de pe locul 1, în timp ce „roș-albii” sunt mâna lor. Dacă îi bat acasă pe cei de la FC Star Sport Pitești se califică și ei în semifinalele Ligii Elitelor Under 17.

Recomandările redacției