Și mai aproape de semifinale, Miculescu a marcat chiar de ziua sa: SCM Râmnicu Vâlcea – UTA Under 17 0-6

0
197

Băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur se întorc victorioși de la Râmnicu Vâlcea, acolo unde au spulberat SCM-ul din localitate cu 6-0. Meciul a contat pentru etapa a X-a, ce ar fi trebuit să se joace în martie, însă a fost reprogramată pentru ieri de FRF, pentru că terenurile din țară erau impracticabile din cauza vremii.
E a doua victorie la rând a roș-albilor cu același scor categoric, după deplasarea de săptămâna trecută, de la Turnu Severin. Astăzi, golurile arădenilor le-au semnat Isac, Nistor (2), Tăședan, Haloș și David Miculescu. Acesta din urmă a marcat chiar în ziua în care a împlinit 17 ani, revenind în prim-planul echipei sale după ce a fost chinuit de o accidentare în primele trei luni ale anului.
„Am deschis scorul în secunda 50, în minutul 13 conduceam cu 3-0, iar la pauză era
5-0. Repriza secundă am jucat mai economic”, e rezumatul lui Gaica. UTA a jucat ieri în formula Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mo-haci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Merian, Nistor – Miculescu, plus Tăședan, Duma, Gavrilă, Pascu, Cocriș, aceștia din urmă intrați pe parcurs.
Ultima etapă a Seriei de Vest din Liga Elitelor Under 17 e programată sâmbătă, 5 mai, de la ora 14. CSU Craiova a ajuns în „careul de ași” de pe locul 1, în timp ce „roș-albii” sunt mâna lor. Dacă îi bat acasă pe cei de la FC Star Sport Pitești se califică și ei în semifinalele Ligii Elitelor Under 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.