Între atâtea rezilieri de contracte, conducerea UTA-ei primește și vești bune din partea fotbaliștilor săi. După Marius Curtuiuș, un alt fotba­list cu statut de titular a acceptat salarizarea „low-cost” până la vară. Este vorba despre Alexandru Manea, care îi mai liniștește pe antrenorii arădeni, care și așa se confruntă cu probleme de efectiv la fundașii centrali cu experiență, după despărțirile de Ciucă (încă nematerializată și în acte), Scutaru și Adili.
Manea a revenit la echipa fanion a județului natal în vara lui 2015, odată cu promovarea în Liga a II-a. Chiar dacă a mai comis și greșeli, la drum lung, a fost printre cei mai constanți componenți ai „Bătrânei Doamne” și e anunțat punct fix și pentru partea a doua a sezonului. „Nu e cea mai plăcută situație, dar ca arădean nu îi poți pune condiții UTA-ei. Rămân la echipă, sunt convins că vom avea un retur mai bun decât ceea ce am realizat în toamnă. Am întinerit destul de mult lotul, sper ca noi, jucătorii cu experiență, să le oferim încredere juniorilor prin prestațiile noastre, ca apoi să le cerem și lor să aducă contribuția și mai mult la parcursul bun al echipei”, ne-a mărturisit fundașul de 27 de ani crescut de Atletico, care a mai evoluat în cariera sa la ACU, CSMS Iași, UTA, Gloria și FC Caransebeș.
Pe lângă Manea și Roberto Bodea, transferat de câteva zile de la Cermei, Norbert Polgar, Richard Filaret și Cătălin Hlistei sunt ceilalți jucători seniori din Arad care au acceptat să continue în „alb-roșu”, indiferent  condițiile financiare oferite de club.

Recomandările redacției