Şi Noua Dreaptă este Charlie

3
355
popescu
Noua Dreaptă condamnă tragedia de la Paris

Noua Dreaptă filiala Arad a luat act cu tristeţe şi îngrijorare despre atentatul terorist, marcat cu pierderi de vieţi omeneşti şi mulţi răniţi, din capitala Franţei. „Organizaţia Noua Dreaptă respinge orice formă de manifestare a actelor de terorism.   Ca organizaţie profund creştină şi ortodoxă, în baza moralei creştine, ca vector de promovare a valorilor creştine cum sunt iubirea şi respectarea aproapelui, Noua Dreaptă va încerca să împiedice, dacă este cazul,  orice fel de manifestări rasiste, xenofobe, iredentiste, şovine sau teroriste de pe teritoriul ţării noastre.   Solidari cu familiile celor care au pierit în acest atentat, salutăm cu respect Franţa îndoliată şi credem ca teroriştii vor fi prinşi şi aspru pedepsiţi”, a spus Angel Popescu, liderul Noua  Dreaptă Arad.

3 COMENTARII

  1. Cetatene mai bine te-ai fi odihnit in loc sa scrii prostii. Daca nu stii cu ce se ocupa Noua Dreapta, citeste din nou articolul sau cere-le statutul si programul politic.Mi se pare ca scrii numai sa te afli in treaba!

  2. cu cata ura pot comenta unii pe marginea unui text normal. cred ca ma voi inscrie si eu in Noua Dreapta sa vad cu ochii mei ca dezinformarea la adresa lor este reala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.