Una dintre cauzele reviriminentului celor de la Unirea Sântana după startul poticnit de campionat răspunde la numele de Claudiu Popa. Acesta nu a început sezonul alături de colegii cu care se bătea până în ultima etapă pentru câștigarea campionatului, dar a revenit la sentimente mai bune și e unul dintre „pionii” principali ai echipei.
La Ineu, „nouarul” lui Donca a reușit „tripla”, simplificând încă din start misiunea formației sale cu reușitele din minutele 9 și 20. A fost, de altfel, o joacă de copii pentru „roș-negrii”, care în minutul 66 conduceau 5-0, celelalte „boabe” fiind opera lui Drăgan și Bud. Apoi, pe fondul relaxării fundașilor adverși, zărăndanii au avut o tresărire de orgoliu, iar Botaș și Zdrențan (de două ori), cu două reușite din penalty au fixat tabela la 3-5. „Chiar dacă adversarul este unul de calitate, vă spun sincer că am luat goluri doar pe greșeli personale. Ne-am pomenit cu un
0-5 pe tabelă, după care am început să jucăm și noi ce trebuia. Am înscris de trei ori, dar eli­minarea lui Mașniță, prin minutul 70, ne-a scos defintiv din meci. Încercăm să mergem mai departe, deși problemele de la echipă nu au fost rezolvate nici acum. Avem promisiuni, dar acestea nu mai țin de foame”, a menționat Cristian Sculici, antre­norul zărăndanilor.
În schimb, „eroul” partidei, ajuns la 8 goluri în patru meciuri, consi­deră că echipa sa e pe o pantă ascendentă și cu greu va putea fi încurcată de acum înainte. „Băieții m-au reprimit bine, încep să-mi reintru în formă și totul merge strună. Nu mă așteptam să înscriu chiar trei goluri într-un meci, fiindcă m-am cam dezobișnuit odată cu explozia lui Capătă din sezonul trecut. Eu eram mai mult cu pasele, achipa juca în general pentru el, la ce calități bune are. Dar, a venit Alin (n.a. Drăgan), e și el un atacant foarte bun, mă bucur că înscriem cu toții și echipa câștigă”, a menționat Popa, care a avut de transmis și un mesaj special: „Cătălin Martin se operează mâine de ligamente la Timișoara și în numele echipei vreau să-i transmit că-i ținem pumnii și-i dorim apoi însănătoșire grabnică. Îl așteptăm cât mai repede pe gazon, lângă noi”. În schimb, Paven și Josan sunt așteptați pe gazon chiar de runda viitoare.
Formații:
Ineu: Pușcaș – Rădac (min. 46 – Popovici), Karmanoczky, Iaroș, Hulbăr –  Zdrențan, Jilavu (min. 46 – V. Mașniță), Spătaru (min. 85 – Belei), Botaș (min. 89 – Florea), – Gavrilă, G. Mașniță
Sîntana: Csurka – Topac, Mateiu, Peia, Bolba (min. 39 – Lanțoș) – Bodea (min. 51 – Vârciu), Drida (min. 33 – Josan), Vuin – Bud , Al. Drăgan, Cl. Popa (min. 84 – Toader).
Arbitri: Alin Bolcaș – Gabriel Hărduț, Flavius Dreghici
Observatori AJF: Traian Enoiu, Andraș Mako

Recomandările redacției