laso1Nici în prima zi a săptămânii nu  s-au făcut paşi importanţi în direcţia clarificării situaţiei grave de la echipa fanion a oraşului. De abia marţi sau cel târziu miercuri, conducerea „textilistă” va fi primi un răspuns clar din partea unei persoane ce ar avea un proiect serios la UTA, pentru ca apoi Giovanni Catanzariti să indice, fără alte amânări, calea ce trebuie urmată.
Acestea fiind spuse, e greu de crezut că „oficialii” formaţiei arădene îi vor convoca la timp pe toţi fotbaliştii care fac încă parte din lotul utist. Pro­bleme vor întâmpina mai ales cei care vin de la distanţe ceva mai mari din ţară, gen cei doi Neagu, Alex şi George, care locuiesc la Piteşti, dar şi clujeanul Matei. Dacă aceştia au – totuşi – şanse să ajungă la o eventuală reunire programată miercuri, străinii vor absenta cu siguranţă. Fiindcă nu şi-au rezervat încă bilete de avion, Patrice Feussi şi Maximiliano Lasso îşi vor întârzia cel puţin o zi-două sosirea din Franţa,  respectiv Argentina.
La rândul său, Adrian Falub şi-a amânat încă odată revenirea în Calea Aurel Vlaicu pentru ziua de miercuri. Într-o discuţie telefonică cu Giovanni Catanzariti, antrenorul i-a comunicat acestuia că doreşte un răspuns ferm mâine şi asta pentru că timpul variantelor şi presupunerilor a expirat demult.

Recomandările redacției