După Roland Nagy, schimbat de pe banca UTA-ei și cealaltă divizionară secundă arădeană și-a pierdut antrenorul. De data aceasta, vorbim despre o demisie, sau mai precis despre o renunțare. „Plec acasă, în Serbia, din motive familiare, atâta tot. Oricum, toți jucătorii, mai puțin juniorii din Arad, sunt deja la Curtea de Argeș, dar eu nu voi ajunge acolo. Sper să vină un alt antrenor, capabil să salveze echipa de la retrogradare”, ne-a declarat Nikola Jovanic, care, pro­babil, nu dorește să vorbească
despre adevăratele probleme de club. Sârbul, deținătorul Licenței A UEFA, a petrecut exact două săptămâni pe banca „alb-negrilor”, obținând o remiză cu ACS Berceni 0-0 și două eșecuri la scor: 1-6 cu ASU Poli în Cupă și 0-6 cu Chindia, în campionat.
În tot acest timp, Angelo Massone și Salvatore Miccari au stabilit „cartierul general” al echipei Șoimii Pâncota la… Curtea de Argeș. Toți fotbaliștii sunt deja acolo, mai puțin arădenii, juniorii Ianc, Ursoi, Țu­gulescu sau Farcaș și, bineînțeles, „veteranul” Mitu. Încă nu există un tehnician care se pregătească echipa, dar, în schimb, a devenit oficială implicarea lui Cătălin Barbu ca „oficial” al clubului. Fostul „expert” de la FC Argeș și UTA a bătut, ieri, holurile Federației, alături de Mugurel Ilisei, pentru a încerca să rezolve problema cu neprogramările juniorilor republicani în întrecerile oficiale. Din câte se pare, e vorba despre nu mai puțin de 8 meciuri, la republicani A și B, care nu au motive întemeiate de amânare. Sau cel puțin până la această oră.
Dacă trec de „hopul” acesta, pâncotanii mai trebuie să se confrunte cu memoriile foștilor fotba­liști, dar și cu Pavel Piroș, pre­- ședintele în acte al clubului, care încă așteaptă ca Massone să-și res­pecte înțelegerea încheiată în luna august, dar el a înțeles să fugă cu echipa de la Arad.

Recomandările redacției