dulceaAtacantul Adrian Dulcea (34 de ani) a fost cel mai sonor nume rostit de Adrian Marțian când a venit vorba de reformarea echipei UTA. Numai că, la o zi după ce își declara încrederea în proiectul de aici, cel care ar fi trebuit să îndeplinească și rolul de antrenor secund al lui Adrian Falub părăsea Aradul.
Marțian a susținut că jucătorul a primit ceva bani în momentul acordului – nesemnat – dar, din informațiile pe care le deținem, acesta ar fi restituit integral suma. Iar acum a decis să pună umărul la supraviețuirea fotbalului în Pitești, acolo unde a jucat până în această vară.
FC Argeș, formația fanion din ora­șul lui Nicolae Dobrin, e în pragul desfințării, Cornel Penescu prăbușindu-se după scandalul în care a implicat și echipa. În schimb, primarul piteștean Tudor Pendiuc a decis să susțină formația SCM Argeșul, din Liga a III-a, care ar putea beneficia de un wild-card din partea FRF și ar putea aconta un loc o divizie mai sus. „Noi am crezut, în buna noastră credință, că va veni cineva la FC Argeș, iar echipa nu va dispărea. Văzând că nu vine niciun investitor am considerat că este datoria mea față de acest oraș, față de jucători și față de cei care au evoluat în trecut la FC Argeș să ac­ționez și iată că avem echipă de fotbal”, a declarat Pendiuc, citat de liga2.ro.
Primarul piteștean l-a nominali­zat și pe Dulcea în echipa care în­cearcă să ducă mai departe tradiția fotbalistică a Arge­șului. „Echipa va fi antrenată de Iulian Crivac și Dan Didiță, iar lângă ei vor fi și Adrian Dulcea și Iulian Tameș. Eu sper ca în câteva zile să se sta­bileas­că și lotul cu care se va juca în următorul sezon”, a comentat Tudor Pendiuc.

Recomandările redacției