mutica2După patru ani, gruparea fanion a Aradului ar putea să renunțe la „satelitul” din Liga a IV-a. Plecând de la problemele de efectiv de la prima echipă și până la incertitudinea existentă în Calea Aurel Vlaicu, UTA II nu pare a avea niciun viitor. În plus, mulți componenți ai acestei formații aparțin Clubului Atletico, iar varianta unor noi împrumuturi nu prea mai este agreată.
Peste toate astea, și antrenorul principal este și pe cale să se despartă de echipă. Dorel Mutică se gândește serios să accepte oferta celor de la Progresul Pecica, având ca obiectiv promovarea în vara anului 2015. Fostul fundaș al Stelei chiar intenționează să ia cu el doi-trei tineri utiști, între care Varga sau Gheorghiță. Totuși, Mutică și-ar mai putea continua activitatea în curtea „Bătrânei Doamne”, dar la una dintre grupele de copii.
Cert este că Florin Voinea are destulă treabă în această vară. Pe lângă clarificarea situației de la UTA-ei II, șeful Centrului de Copii și Juniori mai trebuie să formeze și cele două echipe ce vor reprezenta clubul la „republicani”, dar și alte probleme organizatorice la grupele mai mici.

Recomandările redacției