Având în vedere faptul că în zona Parcului Eminescu este nevoie de multă energie electrică ce menține aprinse toate luminile și care încă alimentează tarabele amplasate la târg, evident există și o sursă de la care pleacă toată această energie.

Un panou electric amplasat în parc, aproape de zona solului, lângă un pom și din care se revarsă fire încărcate cu energie este foarte bine ferit de apă, umezeală și de orice altă sursă care ar putea cauza un scurtcircuit cu ajutorul unor saci de gunoi.

Lucrarea a fost una foarte bine făcută și se poate observa cu ochiul liber că nu are cum să se întâmple ceva rău atâta timp cât sacii nu au găuri. Toată lumea se poate baza pe cei doi saci, căci nenorocirile nu au nici o șansă în fața lor și ai garanția că nu are cum să explodeze vreun cablu, mai ales în cazul celor de pe jos. Cei care s-au ocupat de lucrarea în sine ar putea oricând să fie mândri de ei pentru că, de această dată putem spune că doar la noi se găsește așa ceva.

În așteptarea unor lucrări făcute bine sperăm doar că cele din prezent vor mai rezista așa câteva zile, măcar până ce se încheie Târgul de Iarnă . Mai departe avem încredere că data viitoare, cineva care chiar va lua în serios astfel de lucruri se va ocupa cu adevărat de protecția firelor încărcate de curent și nu se va baza pe doi saci sau două pungi să facă treaba în locul lor.

 

Sursă foto Vocea Străzii Arad România

Recomandările redacției