Siguranța persoanei și construirea capitalului social“ – tematică dezbătută la CJ Arad

0
499

„Siguranța persoanei și construirea capitalului social“ a fost conferința care a adunat la finele săptămânii trecute, la Consiliul Județean, oaspeți din țară și de peste graniță. Vorbim de cadre didactice, cercetători, doctoranzi din comunităţile educaţionale: Arad, Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Debrecen, Miskolc, Oradea, Tîrgu-Lăpuş.

Evenimentul a fost deschis de Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad. După prezentarea oraşului Arad pe care l-a evidenţiat ca fiind poarta de intrare a României, a vorbit despre momentul conferinţei privind spre viitor, a subliniat importanţa  modului în care alegem să construim capitalul social şi a explicat 3 piloni pe care s-ar putea construi capitalul social ridicat. În acest context, Sergiu Bîlcea a făcut referire la valori, proiecte, încredere, subliniând că: „România europeană de astăzi nu poate să ţină pasul cu Europa decât prin proiecte –  proiectele personale, dar şi proiectele comunităţii”.

Prezidiul pentru plenul conferinţei a avut reprezentanți din cadrul Ştiinţe Juridice din Romania, Uniunea Juriștilor din România, Institutului de Cercetări Juridice, Şcoala Doctorală de Drept din Academia de Poliţie și am putea continua.

Proiectul din care face parte conferinţa a fost prezentat de Elena-Ana Iancu,  directorul echipei care realizează activităţile acestuia şi fondatorul conferinţei.În cadrul evenimentului a fost acordată distincția „Investește în resursa umană“, profesorului universitar. Dr. Ovidiu Predescu. De asemenea au fost prezentate cărți în domeniu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.