Șimandul a plecat ca din pușcă în Liga Elitelor U19 la futsal: „Ne-a intrat aproape tot”

0
304

După ce și-a aflat adversarii din Liga Elitelor U19 la futsal, profesorul Daniel Mărcuș promitea puncte și spectacol din partea elevilor săi, iar începutul îi confirmă predicțiile. Șoimii Șimand a defilat împotriva formației ce a terminat peste ea în seria a IV-a, în campionatul regular.
Cu 12-6 s-au impus „alb-albaștrii” în fața celor de la Autobergamo Deva, soarta disputei tranșându-se încă din primele 5 minute, când gazdele conduceau deja cu 5-0. C. Ujoc, Balogh și Jurj au terminat confruntarea cu câte opatru reușite, pe teren mai intrând pentru șimăndani: Stejar – Malița, Onoc, Borod, Ille, D. Ujog și Tătar. „Cei de la Deva au avut și patru jucători din circuitul primei echipe, de Liga 1, dar băieții au fost foarte montați. Au jucat bine, le-au intrat aproape tot. Au avut și un moral bun după victoriile prețioase obținute în campionatul de la Bendea și nu s-a pus niciun moment pro­blema echipei câștigătoare”, a spus Mărcuș, care l-a avut lângă el, pe bancă, pe Cristi Sulea.
Chiar dacă au luat cele 3 puncte la un scor foarte bun, „șoimii” nu sunt lideri în seria a doua. Echipa din Odorheiu Secuiesc a trecut cu 9-0 de Viitorul Băleasa, oltenii fiind următorii adversari ai șimăndanilor, pe 8 februarie. Următorul meci pe teren propriu al formației din județul nostru e programată pe 18 februarie, împotriva celor de la CFR Turnu Severin 1943, care a stat în prima rundă.
În altă ordine de idei, de luni și până vineri, Narcis Jurj participă, la Odorheiu Secuiesc, la un trial pentru naționala de tineret a României U19 la futsal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.