După un singur sezon, Marius Ciubăncan a abandonat Șimandul, care a trecut din nou pe mâna familiei Ruska. Ioan și „Jany” Ruska, sprijiniți îndeaproape de Adi Cuc, vor asigura conducerea tehnică a prim-divi­zionarei județene ce s-a reunit la
mijlocul acestei luni. Treptat, noul director sportiv al clubului, Ghiță Tăuceanu, a completat lotul subțiat mult în această vară. Lângă Vîrzob, D. Ujog, C. Ujog, Puie, Ruska, Balogh, Cătană, Engelhardt, Mărcuș și Cucu au apărut fotbaliști ca: Matiș (portar împrumutat de la Sântana), Milak, Vesa și Morariu (ex. Crișul), Săcui (ex. Macea via Curtici), R. Caba, Achim, Vidac (ex. Mailat) și Sulea (ex. Socodor). „Ne-am înțeles cu toți acești jucători, dar lista rămâne deschisă pentru cel puțin încă două-trei transferuri. Rămâne de văzut și care va fi situația lui Petrila. Jucătorul este sub contract cu Șimandul încă trei ani, dar încă nu s-a prezentat la echipă. Noi îl așteptăm. Altfel, un obiectiv nu a fost trasat până acum, dar e clar că ne vom propune să scoatem maxim din fiecare meci”, a menționat Tăuceanu.
O victorie, 1-0 cu Zărandul și un eșec, 2-3 (goluri Săcui și Sulea) cu Păulișul au fost rezultatele obținute în cele două teste estivale disputate până acum de „șoimi”. Sâmbătă, Șimandul a jucat la Pîncota (scor 1-1, gol Mărcuș), miercuri întâlnește Pecica, iar peste o săptămână, în ultimul amical estival, va întâlni Șiria.

Recomandările redacției