Juniorii Șimandului au trecut și de al treilea „val” în Liga Elitelor la futsal. CFR Turnu Se­verin a fost un adversar redutabil în ciocnirea din de la Sala UAV-Mihai Botez, însă „șoimii” au găsit și de această dată drumul spre punctele ce-i instalează în fruntea seriei a II-a. Într-adevăr, cu o partidă mai mult disputată decât marea favorită, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. După un joc destul de tacticizat în prima parte, soldat cu un scor mic la pauză:
2-1, în actul secund a urmat „nebunia”. Șimandul a condus mai mereu pe tabelă, oltenii agățând-o doar în două rânduri, la 4 și la 6. Însă, „alb-albaștrii” au găsit forța să mai înscrie odată pentru bucuria de final: 7-6!
„Șoimii” au avut și destulă șansă, atâta timp cât trei dintre reușitele lor au venit pe fondul devierilor nefericite în proprie poartă ale lui Dănoiu (2) și Crăiașu. În rest, Claudiu Ujoc și Narcis Jurj au reușit câte o „dublă”, în timp ce pentru vizitatori au punctat Alex Crăiașu (2), Andrei Nohaiu (2), Coti Dănoiu și Andi Schinteie.
Stejar – Cl. Ujoc, Jurj, Borod, P. Ujoc, Bota, Holban, D. Ujog, Ille, Trig au fost jucătorii care au înfruntat trupa portughezului Hugo Moutiho. „Cu un joc foarte bine organizat, echipa din Turnu Severin ne-a pus proble­me serioase. Uneori, ne-am făcut și noi viața grea prin ratările mari avute, dar trebuie să-i mulțumim și lui Stejar, care ne-a salvat în destule ocazii. A fost un meci viu disputat, spectatorii au avut ce vedea, meritul pentru victorie e al băieților care au crezut până la final în ei. Chiar dacă suntem pe primul loc, nu ne îmbătăm cu apă rece. Echipa din Odorhei este clar cea mai bună, iar Deva, chiar dacă am bătut-o clar la Arad, îi urmează. Până acum rezultatele ne ajută, însă mai avem meciuri infernale”, a punctat profesorul Daniel Mărcuș, ajutat de pe margine de Dumitru Buruiană.
Pe 7 martie e derby, Odorhei – Șimand, în județul Harghita, dar până atunci urmează dubla în Cupa României tot cu CFR Turnu
Severin.

Recomandările redacției