Echipa de futsal a Șimandului a făcut un adevărat tur de forță sâmbătă și a scos maxim din deplasarea din județul Olt. Plecați sâmbătă dimineață de acasă, juniorii „șoimilor” au avut probleme cu mașina pe drum și a ajuns la Băleasa doar cu 15 minute înainte de primul fluier al partidei din cadrul rundei cu numărul doi a Ligii Elitelor U19.
Chiar și în aceste condiții, elevii lui Daniel Mărcuș s-au impus cu 6-4 în Oltenia, prin „triplele” semnate Jurj (venit la Băleasa direct de la trialul lotului național de tineret, de la Odorheiu Secuiesc) și C. Ujoc. Pe parchet pentru șimăndani au mai intrat: Stejar, P. Ujoc, D. Ujog, Bota și Sebastian. „Deplasarea în ziua jocului a fost extrem de obositoare, dar am strâns rândurile și am câștigat cu 3-2 ambele reprize. Am întâlnit o formație destul de masivă, pe care, teoretic, o puteam învinge și mai clar dacă eram mai proaspeți. Dar, e bine și așa ținând cont de condițiile deplasării și de faptul că ne-au lipsit câțiva jucători importanți”, ne-a mărturisit Claudiu Ujoc, poate cel mai bun fotbalist de pe teren sâmbăta trecută.
Șimandul și echipa din Odorheiu Secuiesc au maxim de puncte după două runde, în timp ce celelalte formații sunt la cota zero, cu Deva și CFR Turnu Severin având doar un singur meci disputat. Pe 18 februarie, „șoimii” vor fi față în față cu severinenii, la Arad.

Recomandările redacției