Simo Roumpoulakou nominalizat în echipa ideală a etapei a 11-a din Liga 1, antrenată de Laszlo Balint

0
163

După victoria istorică cu CFR Cluj, venită după 47 de ani Laszlo Balint a fost desemnat antrenorul etapei în Liga 1 de revista LPF. Acest lucru s-a mai întâmplat după victoria pe terenul lui Dinamo, atunci când UTA a câștigat cu 1-0 contra „câinilor roșii“. Totodată, echipa lui Balit a făcut istorie venind cu prima victorie pe terenul din Ștefan cel Mare după 53 de ani. Tehnicianul își merită titlul deoarece UTA nu a pierdut niciodată două meciuri consecutive cu Balint pe banca tehnică.

Simo Roumpoulakou, fundașul stânga al „roș-albilor” se află la prima nominalizare în echipa etapei. Albu (cu Voluntari), Iacob (cu Dinamo), Rusu (cu Chindia) și Erico și Morar (cu Botoșani) fiind ceilalți utiști remarcați în acest sezon de revista Ligii Profesioniste de Fotbal.

Deşi a avut ca adversari fotbalişti cu mare experienţă, a făcut faţă cu brio atacurilor venite pe partea sa. Este un jucător în care Laszlo Balint are mare încredere, iar evoluţiile lui sunt o dovadă că tehnicianul arădenilor nu greşeşte”, spun cei de la LPF despre fundașul stânga al „roș-albilor”

În timp ce despre Laszlo Balint, cei de la LPF au spus următoarele: „Aşezată excelent în teren de către antrenor, UTA a reuşit un nou rezultat mare, victorie pe terenul campioanei! În plus, de remarcat o nouă schimbare inspirată, introducerea lui Valentin Buhăcianu la startul reprizei secunde, acesta fiind cel care a produs faza în urma căreia Hora a marcat”.

Echipa etapei cu numărul 11: Vrâmceanu (Clinceni) – Pashov (Clinceni), Haruț (Botoșani), Jutric (Clinceni), Roumpoulakou (UTA), V. Gheorghe (Astra), Anton (Dinamo), Olaru (FCSB), Aganovic (Sepsi Sfântu Gheorghe) – B. Valle (Dinamo), A. Cristea (Poli Iași). Antrenor: Laszlo Balint (UTA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.