Simon Halep, pregătită pentru orice va întâmpina la Australian Open

0
265

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat pentru agenția națională de presă, la plecarea spre Australia, că are aşteptări mari de la primul turneu de Grand Slam al anului. Chiar dacă condițiile vor fi extrem de stricte din cauza pandemiei de coronavirus românca se declară gata pentru orice.

A fost o semi-vacanţă, pentru că m-am antrenat din greu o perioadă destul de lungă, dar a fost foarte bine, pentru că am stat acasă. Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm şi că putem să călătorim, să jucăm un Grand Slam foarte important. Bine, toate sunt importante, dar la început de an e bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm. Îmi e dor de Darren Cahill, îmi e dor să ne reunim, să fim toţi din echipă şi să muncim. Ca de fiecare dată când plec la un turneu am aşteptări destul de mari, pentru că sunt la un nivel destul de înalt de mult timp şi consider că, dacă mă antrenez şi mă pregătesc aşa cum o fac mereu, am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu trei-patru luni de pauză, o să fie un pic mai dificil. Dar sunt pregătită pentru orice“, a declarat Halep la Aeroportul „Henri Coandă“.

Pentru Australian Open, jucătorii vor avea voie să stea doar cinci ore la terenurile de tenis în perioada de carantină. Simona s-a pregătit și pentru plictiseala pe care carantina o va crea cu cărți, filme și reviste.

În Australia este acelaşi regim pe care îl au toţi ceilalţi în Melbourne. Este aceeaşi carantină, avem voie doar la terenul de tenis patru sau cinci ore pe zi. În rest va trebui să fim carantinaţi în camere, fiecare. Nu va fi uşor, sunt convinsă, dar, totuşi, fiindcă putem să facem aceste cinci ore o să însemne mult. Am luat de toate la mine, şi cărţi, şi filme, şi reviste, tot felul“.

Openul Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, a fost amânat cu trei săptămâni şi va debuta pe 8 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.