lasleanFundaţia „Adrian Lăslean” organizează azi, 11 decembrie, la Colegiul Naţional Moise Nicoară, o întâlnire a arădenilor cu marea gimnastă română Simona Amânar. Evenimentul este primul dintr-o serie de astfel de evenimente pe care organizaţia non-profit amintită preconizează să le organizeze de-acum înainte lunar. Într-o conferinţă de presă susţinută ieri în compania lui Adrian Ţolea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, creatoarea de modă Eli Lăslean, cea care a fondat asociaţia care poartă numele soţului său dispărut tragic şi timpuriu, a vorbit despre intenţiile din spatele acestui eveniment şi-al celor viitoare. „Am constituit această organizaţie non-profit împreună cu fiul meu Marius Lăslean, în memoria lui Adrian Lăslean, soţului meu şi tatăl lui Marius, un om cu totul deosebit şi pe care l-am pierdut tragic şi mult prea devreme. Adrian Lăslean preţuia enorm munca şi performanţa şi, pentru aceasta, am decis să iniţiem o serie de întâlniri ale unor mari performeri cu publicul arădean. Demersul nostru are în vedere pe tineri şi pe adolescenţi, adică pe cei care au cea mai mare nevoie de modele de viaţă, de efort şi de succes, iar primul nume din lista de invitaţi (pe care o sperăm a fi lungă), este cel al marii gimnaste Simona Amânar. La acest eveniment, ca şi la cele următoare, poate participa orice doritor, intrarea fiind liberă”, a spus Eli Lăslean cu emoţie.
Adrian Ţolea a felicitat Fundaţia Adrian Lăslean pentru iniţiativă şi a promis întregul concurs al Consiliului Judeţean în realizarea acestui proiect. „Consiliul Judeţean s-a angajat fără rezerve în sprijinirea acestei iniţiative şi va fi alături de fundaţie în evenimentele asemănătoare pe care le va mai organiza. Consider că orice sprijin acordat educaţiei şi educării este binevenit, iar educarea prin expunerea de modele de viaţă este parcă mai necesară decât ori­când”, a spus Adrian Ţolea.
Conform programului fundaţiei, urmează a fi invitaţi mari artişti, sportivi, oameni de cultură, care să transmită tinerilor arădeni o parte din experienţa lor de viaţă şi unele „secrete” ale succeselor pe care le-au avut de-a lungul timpului.

Recomandările redacției