Simona Halep a anunţat că se desparte de antrenorul Darren Cahill

0
403

Simona Halep şi Darren Cahill nu vor mai colabora începând cu 2019! Australianul a invocat motive familiale, care au dus, în cele din urmă, la încetarea parteneria­tului care i-a adus româncei un titlu de Grand Slam, la Roland Garros.
Românca a traversat cea mai bună perioadă a carierei sale alături de antrenorul australian, care a condus-o spre culmile gloriei în tenisul mondial feminin. Totuşi, drumurile celor doi se despart, antrenorul invocând motive fami­liale: „Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, a anunţat Cahill, care a fost completat de numărul 1 mondial: „Îţi mulţu­mesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incre­dibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând”.
Trofeele majore câştigate de cuplul Halep – Cahill:
· 2015: Indian Wells
· 2016: Madrid, Montreal
· 2017: Madrid
· 2018: Shenzhen, Roland Garros, Montreal
Până la Darren Cahill, Simona a mai schimbat şase antrenori: Firicel Tomai, Andrei Mlendea, Adrian Marcu, Wim Fissette, Victor Ioniţă şi Thomas Hogstedt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.