halep-bunaJucătoarea Simona Halep, numărul 2 mondial, a notat, într-un mesaj postat pe Facebook, că înfrângerea din meciul cu Maria Şarapova, din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, a fost greu de digerat, dar a menţionat că a învăţat multe lucruri din acest eşec.
„O felicit pe Maria Şarapova, a fost mai bună. Am învăţat multe lucruri din această înfrângere şi sper să progresez cât mai repede la aceste aspecte. A fost o înfrângere greu de digerat, iar mi-a scăpat meciul, dar… aşa-i în tenis! Merg înainte! Au fost foarte mulţi români în tribună şi sunt sigură că şi din faţa televizoarelor, din România, m-au urmărit mulţi. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru susţinere!”, este mesajul Simonei Halep.
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.
Aceasta a fost cea de-a cincea înfrângere suferită de Halep în faţa Mariei Şarapova, din tot atâtea partide disputate. Prima întâlnire dintre cele două sportive a avut loc în turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Şarapova câştigând cu scorul de 6-3, 6-4. În acelaşi an, dar în primul tur de la Beijing, Şarapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5. În primăvara acestui an, Maria Şarapova a câştigat finala turneului de la Madrid, scorul fiind 1-6, 6-2, 6-3, iar apoi s-a impus în finală la Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4.
La ediţia trecută, Halep, locul 25 WTA atunci, a atins tot faza sferturilor de finală, fiind eliminată de Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-4.
Simona Halep va participa săptămâna viitoare la turneul Premier de la New Haven, unde este deţinătoarea trofeului.

Recomandările redacției