Simona Halep face parte din portretul jucătoarei de tenis perfecte creat de Eugenie Bouchard

0
265

Eugenie Bouchard este o jucătoare de 26 de ani, clasată pe locul 332 în WTA. Aceasta a „creat” jucătoarea de tenis perfectă, folosind calitățile mai multor sportive de top din circuitul feminin. Printre acestea se numără și Simona Halep clasată pe locul 2 în WTA.
Canadianca a ales cele mai bune aptitudini a mai multor jucătoare de tenis. Astfel, creionând în viziunea sa jucătoarea de tenis perfectă. Pentru una dintre lovituri, Bouchard s-a ales pe ea însăși. Bouchard spune despre Halep că poate rezista mai mult decât oricare dintre oponentele sale.
„Pot să aleg propriul meu backhand? Îl iubesc. Este o armă importantă pe care o dețin. Dacă ar fi să aleg serviciul unei jucătoare, ar fi cel al lui Petra Kvitova. Pentru forehand, alegerea este Serena Williams, poate reușit o mulțime de lucruri cu el, din acest motiv este letal. O voi alege pe Serena din nou pentru capacitățile sale atletice, este foarte puternică din punct de vedere fizic și poate domina meciurile cu prezența sa fizică. Din punct de vedere al inteligenței în tenis, aș alege-o pe Sophia Kenin, câștigătoarea Australian Open din acest an. Pentru condiția fizică, trebuie să o aleg pe Halep. Este foarte puternică și poate rezista mai mult decât oricare dintre oponentele sale. Triumful de la Roland Garros este dovada perfectă. Iar din punct de vedere al dorinței de a câștiga, Alison Riske. Are o dorință incredibilă”, a declarat Bouchard pentru Tennis Channel International.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.