Jucătoarea noastră n-a reușit să își ducă până la capăt visul de a triumfa pentru a doua oară pe iarba londoneză. I s-a pus în cale astăzi după-amiază în semifinale, Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA). Jucătoarea din Kazahstan a fost pur și simplu mai bună la ora meciului și a dominat clar întâlnirea, cu foarte puține breșe în jocul etalat.

Simona a plătit tribut în primul rând serviciului, care i-a funcționat foarte prost astăzi, dar și unei stări mentale inferioare celei din alte partide. Este clar că o jucătoare de calibrul ei nu poate face trei duble greșeli într-un singur game, așa cum s-a întâmplat în primul game al setului 2, decât dacă nivelul de concentrare este la un nivel scăzut. Că a fost vorba de oboseală fizică, de sentimentul că adversara nu poate fi învinsă ori de frustrarea că nu îi iese jocul, cert e că azi Halep a fost rareori jucătoarea din meciurile trecute. În final, scorul de 6-3, 6-3 reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Venită după accidentări și momente în care cocheta cu renunțarea la activitate, Simona Halep ne-a oferit un turneu în care am revăzut-o în multe momente pe jucătoarea care ajungea la un moment dat numărul 1 mondial. Semnele că sportiva noastră mai are destule de spus în tenisul momentului sunt acolo. Până la urmă, o prezență în careul de ași de la Wimbledon, este orice numai o contraperformanță nu.

(foto: digisport.ro)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției