Simona Halep sfătuieşte părinții că nu ar trebui să pună presiune asupra copiilor

0
292

Simona Halep oferă sfaturi despre cum pot ajunge copiii la performanțe uriașe și cum pot ajunge jucători profesioniști. Simona susține că nu trebuie să existe presiune asupra celor mici, dar seriozitatea nu trebuie să lipsească.
La numai 28 de ani, românca se poate lăuda cu performanțe uriașe în tenis. Aceasta este deținătoare a Trofeului Wimbledon, dar și câștigătoare a Turneului Roland Garros. În urmă cu mai bine de un an, pe 13 iulie, Halep o învingea pe Serena Williams în finala Openului englez în mai puţin de o oră. Românca a reuşit cele mai mari performanţe din tenisul feminin pentru România şi își dorește să vadă copii care îi calcă pe urme. Într-un interviu cu Raluca Olaru, Simona Halep le-a dat sfaturi părinţilor care vor să îşi vadă copiii campioni în tenis.
„Nu există şi nu ar trebui să existe presiune asupra copiilor la 10-11 ani. Copiii trebuie să se ţină de program, din punctul meu de vedere. Eu cu seriozitatea. Am senzaţia că dacă faci totul ca la carte – deşi eu nu sunt o persoană care face totul ca la carte – dar să mergi la antrenament, să fii serios, să dai atenţia totală, să te dedici total acestui sport, mi se pare imposibil să nu ajungi, nu ştiu dacă numărul 1 sau numărul 5, dar să ajungi jucător de tenis profesionist 100% reuşeşti”, a spus Simona Halep.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.