Simona Halep tocmai a împlinit 28 de ani/Ziua nu a fost însă norocoasă

0
407

Simona Halep a împlinit vineri 28 de ani. La fel ca și anul trecut, cea mai importantă jucătoare de tenis din România și-a petrecut aniversarea în China, acolo unde se pregătește să ia startul, săptămâna viitoare, la turneul de la Beijing.

Din păcate, diferența este că, acum, Halep se află în Asia alături de Toni Iuruc, iubitul ei. Simona a avut probleme în cadrul competiției găzduite de Wuhan, pentru că, în timpul meciului cu Elena Rybakina a acuzat dureri la șold și a fost nevoită să abandoneze.

Prezența la Beijing, sub semnul întrebării

Rămâne de văzut dacă sportiva din Constanța se va putea recupera în zilele următoare, pentru a intra în joc la Beijing. Altfel, la începutul săptămânii viitoare, fostul gimnast Marius Urzică, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000, împlinește 44 de ani. În aceeași zi, gimnastica românească o aniversează și pe sportiva Andreea Răducan. Președintele federației de profil va împlini 36 de ani.

Gânduri bune 

Constănțeanca a primit un mesaj special și din partea antrenorului australian Darren Cahill, care va reveni alături de fostul lider mondial la începutul anului 2020: „Faţa aceea când ştii că vin cadourile! La mulţi ani, Simona Halep! Să ai o zi minunată şi să te asiguri că băieţii, Toni (n. red. – Iuruc) , Theo (n. red. -Cercel) & Daniel (n. red. – Dobre) au grijă de tine azi. Felicitări pentru aniversarea excelentă a 28 de ani. Hai să o facem pe următoarea şi mai bună”, a scris Cahill, ataşând o fotografie cu Simona Halep când aceasta zâmbeşte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.