ppddPreşedinta PP-DD la nivel naţional, Simona Man, ne-a contactat în cursul zilei de ieri, ca urmare a materialului publicat de Glasul Aradului în care spuneam că preşedintele Remus Guţu sau consilierul judeţean Ioan Seculi (tatăl Simonei Man) ar putea fi exclus din partid.
Simona Man a explicat că nu s-a pus niciodată problema excluderii lui Remus Guţu de către conducerea centrală, în schimb Ioan Seculi este la un pas de excludere. Acesta a primit un avertisment din partea conducerii centrale în urmă cu trei săptămâni, iar la următorul avertisment va fi exclus automat din partid.  „Când în PP-DD Arad au existat derapaje produse de domnul Seculi s-a întrunit Biroul Naţional de Coordonare, iar în urma analizei s-a hotărât ca acesta să primească un avertisment, conform statutului. La următorul derapaj va fi exclus din partid”, ne-a declarat Simona Man.
Cum următorul derapaj s-a produs în urmă cu două zile, când pe holurile Consiliului Judeţean Arad Ioan Seculi spunea că Guţu urmează a fi exclus din partid, e de aşteptat ca în următoarele zile consilierul judeţean să fie dat afară din partid, moment în care îşi va pierde şi calitatea de ales judeţean. Simona Man mai precizează că şedinţa în care s-ar putea decide excluderea lui Ioan Seculi va avea loc, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare. „Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD se întruneşte o dată pe săptămână, dar dacă unul dintre membrii acestuia solicită ar putea avea loc mai repede. În mod normal şedinţa ar avea loc luni, dar nu exclud varianta ca aceasta să fie organizată mai repede. Întâi trebuie să ana­lizăm situaţia să vedem despre ce e vorba”, mai spune Simona Man.
Şi Ioan Seculi ne-a contactat în cursul zilei de ieri şi a ţinut să precizeze că ne va da în judecată pentru că i-am folosit numele în ziar fără acordul lui. Acesta nu a dorit nici să confirme, nici să infirme dacă ştie că Remus Guţu va fi exclus din partid. „Vă dau în judecată pentru că mi-a apărut numele în ziar fără a avea acordul meu. Dumneavoastră nu mă cunoaşteţi pe mine şi nici eu pe dumneavoastră, aşa că nu aveţi voie să scrieţi”, a spus în primă fază Seculi.
Întrebat despre sancţiunea primită în urmă cu trei săptămâni şi despre posibila excludere din partid, Ioan Seculi ne-a lăsat cu gura căscată: „Nu este treaba dumneavoastră. Nu aveţi voie să îmi publicaţi numele şi să scrieţi asta fără a discuta cu mine”. I-am replicat că discuţia tocmai are loc şi că notăm declaraţia domniei sale pentru a o publica în ziar. În secunda doi, Ioan Seculi a închis telefonul.

  • A.Rădeanu spune:

    Cum nu le convine ceva vis-a-vis de presă, politicienii fug la justiţie. Ei se cred deasupra tuturor şi nu vor să înţeleagă că o persoană publică este expusă demersurilor pe care „ochii şi urechile” cetăţeanului (adică mass-media) le face conform menirii sale. Am aflat de la nişte prieteni ziarişti că sunt în proces cu un fost candidat de primar, frustrat şi anonim, de prin judeţ, care i-a acţionat în instanţă pentru că, în vară, i-ar fi prejudiciat imaginea publică.

  • ricio giusepe spune:

    ce v-am spus dragi Aradeni ca acest partid este partid de familie ,cum ii tusea asa-i si junghiu ,oricum acest partid va disparea de pe esichierul politic ,imaginativa ca votantii acestui partid sunt cei cu scenarita elodia .Bravo masmediei Aradene ca arata adevarul despre oamenii politici (publici) toti trebuie sa stie ca in clipa in care ai devenit persoana publica ,presa are dreptul sa scrie tot adevarul si sa fie impartiala , ce sa faci caci toate junghiurile ajung persoane publice

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției